Vragenlijst CCQ

Het doel van de vragenlijst CCQ is het meten van de gezondheidstoestand van patiënten met luchtwegklachten als gevolg van COPD. De CCQ vragenlijst bevat 10 vragen over de gezondheid m.b.t. de luchtwegen gedurende afgelopen week. Iedere vraag kan beantwoord worden in een schaal van 0 tot 6, waarbij 0 staat voor geen last en 6 voor maximale last. Let op: deze vragenlijst gaat specifiek over de laatste week, de antwoorden moeten op basis van COPD worden ingevuld en niet voor andere klachten! Deze vragenlijst heeft de huisarts of de praktijkondersteuner (Marijke of Sonja) nodig tijdens het consult betreffende COPD (bij zowel controle als verergering van klachten).

Vragenlijst MRC

We gebruiken deze lijst omdat er verschil kan zijn tussen klachtenbeleving en objectieve bevindingen. Middels deze lijst kunnen we een klachteninventarisatie betreffende COPD doen. MRC bestaat uit 6 uitspraken. Het is de bedoeling dat u aankruist welke voor u het meest van toepassing is. Deze vragenlijst heeft de huisarts of de praktijkondersteuner (Marijke of Sonja) nodig tijdens het consult betreffende COPD (bij zowel controle als verergering van klachten).

Vragenlijst over prostaatklachten

Vragenlijst over plasklachten

Vragenlijst over urineverlies

Reisanamneseformulier

 • Afspraak maken

  U kunt voor een afspraak bellen op werkdagen tussen 8:00 en 12.30 en tussen 14.30 uur en 17:00. Of maak online een afspraak.
  Online afspraak maken
 • Herhaalrecept aanvragen

  Herhaalrecepten gaan alleen over medicijnen die u al eens eerder via ons besteld heeft en vereist blijft gebruiken.
  Vraag direct aan
 • Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag
   8.00 - 17.00
  • Gesloten
   12.30 - 14.30
  • Visites afgelegd tussen
   11.30 - 13.30