Telefonisch

U kunt voor een afspraak bellen op werkdagen tussen 8:00 – 12.30 uur en tussen 14.30 – 17:00 uur, via 046-4743322

Uw Zorg Online

In de patiëntenomgeving kunt u 24 uur per dag snel, veilig en online contact met uw huisarts hebben. U kunt als patiënt van onze praktijk een account aanmaken via hpog.uwzorgonline.nl. Wanneer u hier een account aanmaakt, kunt u online afspraken maken, herhaalrecepten aanvragen en vragen stellen aan een van onze medewerkers. Daarnaast kan het account gekoppeld worden aan de Uw Zorg Online App. Op deze manier kunt u ons ook benaderen via uw smartphone of tablet.

U kunt de app downloaden in de App Store of in de Google Play Store.

Afspraak annuleren

Middels deze weg willen wij een ieder nogmaals dringend vragen, mocht u om persoonlijke redenen uw afspraak op het spreekuur niet kunnen nakomen deze dan bij de assistente telefonisch of via email te annuleren. Dit geldt zowel voor afspraken op het spreekuur van de huisarts als ook voor afspraken gemaakt bij de praktijkondersteuner.

Dit is van belang ter waarborging van de zorg voor u. Daarnaast kunnen deze plekken in de spreekuren dan aan een ander toegewezen worden die deze zorg goed kan gebruiken. (Tevens wordt verspilling van de tijd van uw arts en praktijkondersteuner hiermee voorkomen)

 • Afspraak maken

  U kunt voor een afspraak bellen op werkdagen tussen 8:00 en 12.30 en tussen 14.30 uur en 17:00. Of maak online een afspraak.
  Online afspraak maken
 • Herhaalrecept aanvragen

  Herhaalrecepten gaan alleen over medicijnen die u al eens eerder via ons besteld heeft en vereist blijft gebruiken.
  Vraag direct aan
 • Openingstijden

  • Maandag - Vrijdag
   8.00 - 17.00
  • Gesloten
   12.30 - 14.30
  • Visites afgelegd tussen
   11.30 - 13.30