• Norbertijnenstraat 36, 6166 AK, Geleen
 • 046-4743322
 • Spoed: 046-4745744
 • info@hpog.nl
  • 29 MEI 20
  • 0
  Afscheid Bart Bouts

  Afscheid Bart Bouts

  Beste iedereen,

  Met veel plezier heb ik de afgelopen vier jaren in de praktijk Oud Geleen gewerkt. Hier heb ik de gelegenheid gekregen mij als arts en mens verder te ontwikkelen in een prettig en leerzame omgeving. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de betrokkenheid van mijn collega’s, assistentes, praktijkassistentes, de huisarts in opleiding, praktijkmanager en interieurverzorgster.

  Daarnaast wil ik ook alle patiënten bedanken voor het gegeven vertrouwen. Een essentieel en onmisbaar ingrediënt.

  Nu is de tijd aangebroken voor een nieuwe stap met nieuwe mogelijkheden.

  Ik wens iedereen betrokken bij HPOG het beste.

  Groeten Bart Bouts

  Leave a reply →
 • Afscheid Bart Bouts

  Afscheid Bart Bouts

  Beste iedereen,

  Met veel plezier heb ik de afgelopen vier jaren in de praktijk Oud Geleen gewerkt. Hier heb ik de gelegenheid gekregen mij als arts en mens verder te ontwikkelen in een prettig en leerzame omgeving. Dit zou niet mogelijk zijn geweest zonder de betrokkenheid van mijn collega’s, assistentes, praktijkassistentes, de huisarts in opleiding, praktijkmanager en interieurverzorgster.

  Daarnaast wil ik ook alle patiënten bedanken voor het gegeven vertrouwen. Een essentieel en onmisbaar ingrediënt.

  Nu is de tijd aangebroken voor een nieuwe stap met nieuwe mogelijkheden.

  Ik wens iedereen betrokken bij HPOG het beste.

  Groeten Bart Bouts